Datum | 28 februari

Kom naar onze Open Dag!

Kom naar onze Open Dag!

Heb je geen idee welke opleiding je straks wilt volgen, twijfel je tussen opleidingen of weet je nog niet welke school bij je past? Kom op 28 februari naar onze Open Dag. Kijk rond in de gebouwen, stel vragen, maak kennis met docenten en studenten en proef de sfeer op school. We hebben scholen in Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en Purmerend. Als je naar onze Open Dag komt, kies dan de locatie waar de opleiding van jouw keuze wordt gegeven. Heb je al een opleiding gekozen en kijk je er nu al naar uit om aan de slag te gaan? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Goed om te weten: je hoeft je niet in te schrijven voor onze Open Dag.

Let op: Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn zijn tijdens de Open Dag geopend van 16.00 tot 21.00 uur. Purmerend is tijdens de Open Dag geopend van 16.00 tot 20.00 uur.

Voor wie?

Nieuwe studenten

De Open Dag is er voor leerlingen van het vmbo, in de derde of de vierde klas. Ook voor leerlingen van de havo die liever de route mbo-hbo kiezen of mogelijk uit gaan vallen op de havo. Ook hbo’ers die de overstap willen maken naar het mbo zijn welkom. En natuurlijk hun ouders en begeleiders. Je kunt iedereen meenemen die je wilt om samen een juiste keuze te maken!

Volwassenen

Misschien zoek je een BBL-opleiding? Of ben je eerder uitgevallen bij een opleiding en wil je terug naar school. Met leren stop je nooit.

Eigenlijk is de Open Dag er dus voor iedereen! Zien we je 28 februari?

In het kort

Punt van aandacht

Nieuw schoolgebouw in Purmerend!
Sinds zomer 2019 delen wij samen met het Regio College een gloednieuw schoolgebouw aan het Karekietpark in Purmerend.

Bekijk hier het opleidingsaanbod van het Regio College en hier het opleidingsaanbod van het Horizon College in Purmerend.

Nieuwe opleidingen!

1. Brood & Banket
Boulanger
| Niveau 4

2. Facilitaire Dienstverlening 
Allround Facilitair Medewerker | Niveau 3

3. Bouw & Infra 
Projectleider Duurzame Energie | Niveau 4

4. Installatietechniek
Monteur Service en Onderhoud Installaties en Systemen
| Niveau 2
Eerste Monteur Service en Onderhoud Werktuigkundige Installaties | Niveau 3

5. Maatschappelijke Zorg
Werkbegeleider Zorgbedrijf Dierhouderij | Niveau 3 
Bedrijfsleider Zorgbedrijf Dierhouderij | Niveau 4 

6. Marketing & Communicatie 
E-Commerce Manager | Niveau 4

Waarom het Horizon College?

De kwaliteit van ons onderwijs is hoog. We helpen je om te groeien tot wie je bent. Samen willen we jouw talenten ontwikkelen en inzetten. Dat doen we met lessen en programma’s die je energie geven. Niet alleen in de klas, maar ook bijvoorbeeld op de werkplek, de werkplaats en in de winkel. We luisteren daarbij actief naar jou als student.

Goed om te weten: internationalisering is een belangrijk aandachtspunt. Zo kun je bij verschillende opleidingen een stage of een deel van je studie in het buitenland volgen. Voor je reis en verblijf kun je subsidie aanvragen. 

Wil je extra uitdaging? Dan kun je op onze school een excellentieprogramma volgen. Op school hebben we meerdere excellentieprogramma’s, waaronder de Skills vakwedstrijden, maar ook als je topsporter of ondernemend bent zijn er verschillend mogelijkheden. 

Joëlle | Opleiding Marketing & Communicatie | 'Ik kan nu met Adobe Photoshop en Illustrator werken. Ik wil later art director worden.'

Stan | Opleiding Junior Accountmanager | 'Ik vind tot nu toe mijn stage het leukste. Nu krijg ik mee hoe het gaat in de echte wereld.'

Veelgestelde vragen

Punt van aandacht

Aanmelden

Weet je al welke opleiding je wilt gaan volgen? Meld je dan tijdens de Open Dag aan voor een opleiding. Neem een ID-bewijs mee.

Je kunt je ook eenvoudig digitaal aanmelden