Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Breintraining op basis van NLP

  • Alkmaar Hoorn

Wat houdt het in?

Dit is een cursus voor volwassenen. 

Communiceren doen we op elk moment van de dag. Veel communicatie gaat onbewust. Hoe zou het voor jou zijn als je de onbewuste communicatie bewuster maakt? Je brein speelt soms een spelletje met jou. Je denkt dat je zal falen, je maakt je zenuwachtig, durft niet meer te presenteren. Hoe zou het voor jou zijn als je dit zelf positief kan beïnvloeden? Wat zou jou dat op kunnen leveren in het dagelijks leven?

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Neuro: hoe je zintuigen je denkpatronen beïnvloeden. Linguïstisch: de invloed van taal op ons denken. Programmeren: het vermogen om in ons zenuwstelsel de manieren te ontdekken waarop wij communiceren met onszelf en met anderen. Als je nieuwsgierig bent naar wat deze methodiek inhoudt en hoe je het kan inzetten om nog effectiever te communiceren, dan ben je van harte uitgenodigd!

Praktische informatie

Punt van aandacht

Na het succesvol afronden van de breintraining zijn medewerkers in staat om bewuster te communiceren. Daarnaast is het mogelijk voor de medewerkers om de verdiepingscursus NLP te volgen.

Contact

Aanmelden of vragen? Bedrijfsopleidingen GWS bedrijfsopleidingengws@horizoncollege.nl
s