Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Gekwalificeerd Nanny

  • Alkmaar Hoorn Heerhugowaard

Wat houdt het in?

Deze cursus voor volwassenen is voor jou geschikt wanneer het verzorgen in je bloed zit, je graag met kinderen werkt en het je leuk lijkt nanny te worden. 

Tijdens de cursus Gekwalificeerd Nanny leer je als freelance of zelfstandige nanny aan de slag te gaan in een particuliere thuissituatie. Je bespreekt met ouders de wensen op het gebied van verzorging en begeleiding van hun kinderen in de gezinssituatie tijdens de dagelijkse activiteitenJe levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en opvoeding van de kinderen. Je onderhoudt contacten met school, verenigingen en andere ouders. Daarnaast voer je licht huishoudelijke taken uit die gerelateerd zijn aan het verzorgen of begeleiden van kinderen. Kortom, ontdek het gevarieerde takenpakket tijdens jouw cursus als nanny!

Ben je benieuwd waar je zou kunnen gaan werken? Bekijk de website van 24nannies. Een grote organisatie met vacatures voor zowel Nederland als het buitenland (zoals Ibiza/Dubai/Zuid-Afrika).

Deze cursus betreft keuzedeel K0314. 

Dit keuzedeel is voor:
• studenten die in het bezit zijn van een mbo-diploma op niveau 4
• studenten die zelfstandig kunnen werken, flexibel zijn, het werk als een uitdaging zien en waarbij de ouders jou het gezin kunnen toevertrouwen
• medewerkers van de kinderopvang niveau 4.

 

Praktische informatie

Punt van aandacht

Er is geen erkend leerbedrijf nodig om examens te kunnen maken, dit mag dus ook in het gezin waar jij werkt als nanny.

Het moet wel een plek zijn waar je het examen conform de eisen kan maken.

Contact

Aanmelden of vragen? Bedrijfsopleidingen GWS bedrijfsopleidingengws@horizoncollege.nl
s