Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Helpende Plus

  • Alkmaar Hoorn

Een landelijke kwalificatie als Helpende Plus?

Word landelijk gekwalificeerd als Helpende Plus met de succesvolle afronding van het keuzedeel K1296!

Deze opleiding is speciaal voor volwassenen die momenteel werkzaam zijn in de zorgsector en biedt uitgebreide vaardigheden op het gebied van medicatietoediening en wondverzorging.

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is beschikbaar voor medewerkers van zorginstellingen die in het bezit zijn van een diploma Helpende Zorg of Helpende Zorg & Welzijn én werkzaam zijn als helpende voor minimaal 16 uur per week. Het biedt een uitstekende kans om je vaardigheden te verbeteren en jouw carrièremogelijkheden in de zorg te vergroten.

Nieuwste versie van het keuzedeel

Bij ons wordt vanaf 2022 de nieuwste versie van dit keuzedeel gebruikt, waarin we extra handelingen hebben opgenomen om je nog beter voor te bereiden op jouw rol als Helpende Plus. Voor gedetailleerde informatie je contact met ons contact opnemen.

Schrijf je vandaag nog in!

Klaar om je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Schrijf je vandaag nog in voor de opleiding Helpende Plus en geef je carrière in de zorg een geweldige boost!

Praktische informatie

Punt van aandacht

De opdrachtgever dient een door SBB erkend leerbedrijf te zijn. Is uw organisatie nog niet erkend? Dat kan via deze website. Een praktijkopleider/werkbegeleider is verantwoordelijk voor de praktijkbegeleiding.

Contact

Aanmelden of vragen? Bedrijfsopleidingen GWS bedrijfsopleidingengws@horizoncollege.nl
s