Ik wil iets doen met Zakelijke Dienstverlening | Horizon College

Ik wil iets doen met...

Zakelijke Dienstverlening

Communicatie
Administratie
Recht

Zakelijke Dienstverlening

Vind je het leuk om anderen te ondersteunen met jouw werk en adviezen? Ben je goed in plannen en organiseren? Lijkt het je leuk om op kantoor te werken? Dan voel jij je thuis in de wereld van de zakelijke dienstverlening.

Je gaat dan bijvoorbeeld aan de slag met de financiële administratie of je ondersteunt als officemanager de directie. Je kunt ook de juridische kant kiezen en bijvoorbeeld op een advocatenkantoor werken.

Kies je voor de opleiding Marketing & Communication Specialist, dan help je bedrijven om hun producten te verkopen en hun merk sterk te maken. Je kunt vele kanten op!

De richtingen van Zakelijke Dienstverlening
• Business Services
• Servicemedewerker

Welke talenten heb je nodig?

Ondernemend: Een echte ondernemer ziet zakelijke kansen en durft af en toe risico’s te nemen. Jij weet als geen ander jouw product in de markt te zetten en aan de man brengen!

Commercieel: Zakelijke kansen weet jij goed in te schatten en waar anderen misschien problemen zien is het voor jou juist een mogelijkheid om in te stappen.

Overtuigend: Om jouw product goed in de markt te zetten moet je vol overtuiging zijn. Je weet wat je wil en kan jouw idee of product goed overbrengen op anderen.

Deskundig: Je bent een kei in je vakgebied. Je doet ook alles om dat bij te houden. En je adviseert klanten en bent vaak met ze in gesprek.

Business Services

Binnen de richting Business Services volg je een opleiding waarbij zakelijke dienstverlening centraal staat. Of je je later gaat vastbijten in de financiële kant van de zaak, de administratie, de wet- en regelgeving, HR of marketing en communicatie, je bent nauwkeurig in je werk, beschikt over commercieel inzicht en je ondersteunt collega’s en klanten met onmisbare kennis van zaken.

Servicemedewerker

Als servicemedewerker is geen dag hetzelfde. Je ondersteunt collega’s bij verschillende werkzaamheden en je vindt het leuk om klanten te helpen. Je bent sociaal, zoekt altijd naar de beste oplossing en hebt een positieve, enthousiaste houding.

Breed Basisjaar Business Services

Weet je dat je iets met zakelijke dienstverlening wilt gaan doen maar weet je nog niet precies wat? Dan hebben we goed nieuws voor je! Je hoeft de keuze namelijk nog helemaal niet te maken als je kiest voor het Breed Basisjaar Business Services. In het Brede Basisjaar maak je kennis met de verschillende kanten van Zakelijke Dienstverlening. En je ontdekt wat het verschil is tussen de diverse opleidingen zodat je na een jaar gericht je keuze kunt maken. Hierdoor zit je op school maar ook later in je werk, beter op je plek! Alle opleidingen (met uitzondering van Servicemedewerker) starten in het Brede Basisjaar Business Services.

Studiekeuzestress?

Maak je geen zorgen! We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Check de keuzehulp in ons Online Magazine, kom naar een Open Dag of bekijk onze tips over een studiekeuze maken. We hebben meer dan 130 mbo-opleidingen, dus er zit vast iets voor je tussen!