Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Bedrijven en instellingen

Samenwerken of je medewerkers opleiden?

Het Horizon College nodigt je uit om samen te werken

Ben je al bekend met het Horizon College en wat we voor je kunnen betekenen? Ons vak is motiveren, opleiden en ontwikkelen. We leiden jaarlijks ruim 10.000 studenten op in meer dan 130 verschillende opleidingen. Van 16 tot 88 jaar. Wat kunnen we voor jou betekenen?

We werken samen met talloze instellingen en bedrijven. Groot en klein. Bij ons is ervaring opdoen een vereiste. Van stageplaats tot leer-werktraject. Van korte klussen tot een evenement. Als ervaren opleider kunnen we je ook helpen met het ontwikkelen van je personeelsleden. Voor elk vraagstuk geldt: bij het Horizon College helpen we je graag verder.

Studenten over de vloer betekent:
 jonge energie en andere ideeën
• meer handjes op de werkvloer
• actuele vakkennis in huis halen
• investeren in jonge aanwas in je bedrijf of instelling en branche

Heb jij een vraag, een aanbod of een idee? Of ben je bezig met een maatschappelijk initiatief? Bekijk hieronder de mogelijkheden of neem direct contact met ons op. We onderzoeken graag wat we samen kunnen bereiken.

CRKBO


Het Horizon College staat sinds kort ingeschreven in het CRKBO, het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Dit betekent dat je als bedrijf of instelling geen BTW meer
aan ons betaalt of van ons ontvangt.

Onze beroepsopleidingen en onderdelen daarvan die we aanbieden zijn dus niet meer BTW belast en daardoor 21% goedkoper.

Welkom in Bed & Business

Bed & Business is een onderwijsinnovatie van het Horizon College: onderwijs en ondernemen worden met elkaar verbonden in dit fieldlab. Bed & Business biedt studenten de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen op een locatie waar ook ondernemers uit de regio, samenwerkingspartners en buitenlandse studenten worden ontvangen. Wil je de creatieve sfeer van Bed & Business ook overbrengen in je bijeenkomst, vergadering of training? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

De perfecte ruimte
Bed & Business heeft verschillende betaalbare ruimtes die passen bij jouw wensen. Van 2 tot 120 personen. Wij zetten graag de puntjes op de spreekwoordelijke i en hebben alle faciliteiten voor de perfecte bijeenkomst in huis. 

Catering
Uiteraard zorgen onze studenten goed voor de gasten van Bed & Business. Indien gewenst maken ze een smakelijke lunch of uitgebreid buffet voor je klaar. Je kunt al je wensen aan ons doorgeven bij je reservering.

Informatie en vragen Bedrijven bedrijven@horizoncollege.nl 072 547 6971

Veelgestelde vragen