Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Maak je wereld groter!

Internationalisering

Wat houdt internationalisering in?

Ben je nieuwsgierig en wil je meer van de wereld zien? Het Horizon College biedt veel mogelijkheden om je grenzen te verleggen. Zo kun je bij verschillende opleidingen een stage of een deel van je studie in het buitenland volgen. Voor je reis en verblijf kun je subsidie aanvragen. Hoe mooi is dat?

Ook worden er internationale excursies georganiseerd en kun je online samenwerken met studenten in het buitenland. Je komt in contact met leeftijdsgenoten uit andere landen en kunt al die kennis en ervaring in je toekomstige beroep gebruiken. Jongeren die tijdens hun studie internationaal zijn gegaan, komen makkelijker aan een baan. En wil je jouw Engels verbeteren om al die wereldse uitdagingen aan te gaan? Dan kun je bij ons een cursus Cambridge Engels volgen. Al die internationale ervaringen maken jouw wereld groter, je wordt zelfstandiger, je ontwikkelt jezelf en je doet veel inspiratie op.

Expeditie Europa

Ben je benieuwd wat Europa jou in de toekomst te bieden heeft? Grijp dan je kans als jij die gemotiveerde student bent!

Met Expeditie Europa maak je kennis met Europese organisaties en landen en ga je naar het buitenland op excursie. Zo ga je bijvoorbeeld naar verschillende Europese steden. Expeditie Europa is een excellentieprogramma van een half jaar en volg je naast je studie. En weet je wat ook leuk is? Je leert studenten kennen van andere opleidingen.

Kortom: Expeditie Europa is een belevenis waar je een mix aan ervaringen opdoet.

Meer weten?

Vraag bij de opleiding van jouw keuze welke mogelijkheden er allemaal geboden worden. Studenten van het Horizon College zijn enthousiast over hun ervaringen in het buitenland. Kom jij over een paar jaar ook met mooie verhalen thuis?