Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Allround Assistant Business Services

  • Alkmaar Hoorn
  • BOL
  • Niveau 3
  • 2 jaar
  • september 2024
Allround Assistant Business Services

​Jij houdt ervan om altijd klaar te staan voor je collega's. Je werkt nauwkeurig en vindt het leuk om financiële gegevens uit te zoeken en vast te leggen. Je organiseert graag zaken zoals vergaderingen en bijeenkomsten of assisteert je collega’s hierbij. Je kunt de specialisten ondersteunen bij hun werkzaamheden. Natuurlijk zorg je dat alles piekfijn is geregeld en op tijd klaar is.

Dan past de mbo-opleiding Allround Assistant Business Services helemaal bij jou!

Studiefeiten

Punt van aandacht

Als je je aanmeldt voor deze opleiding in Hoorn, dan kan het voor jouw tweede jaar toch zo zijn dat de locatie wordt gewijzigd naar Alkmaar en andersom. Dit heeft te maken met het aantal aanmeldingen voor deze opleiding.

Breed Basisjaar Business Services

De opleiding Allround Assistant Business Services start in een gezamenlijk basisjaar met de opleidingen Office & Management Support SpecialistBusiness Administration & Control SpecialistMarketing & Communication Specialist en Legal, Insurance & HR Services Specialist. Dit wordt ook wel het Brede Basisjaar Business Services (crebo 23296) genoemd. Dit is de naam van de opleiding waar je je voor aanmeldt. In het eerste jaar maak je kennis met de verschillende kanten van Zakelijke Dienstverlening. En je ontdekt wat het verschil is tussen de diverse opleidingen, zodat je na een jaar gericht je keuze kunt maken. Hierdoor zit je op school maar ook later in je werk, beter op je plek! Na het eerste jaar kun je kiezen voor een uitstroomrichting, waaronder de opleiding Allround Assistant Business Services.

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor deze opleiding. 

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BOL

Contact

Informatie en vragen | Alkmaar Meneer H. Heins DecanaatEconomieAlkmaar@horizoncollege.nl
Informatie en vragen | Hoorn Mevrouw M. Visser m.visser1@horizoncollege.nl
s