Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Allround Medewerker Facilitaire Dienstverlening

  • Heerhugowaard
  • BOL
  • Niveau 3
  • 2 jaar
  • september 2024
Allround Medewerker Facilitaire Dienstverlening

Als allround medewerker facilitaire dienstverlening zorg je ervoor dat andere mensen hun werk goed en prettig kunnen doen. Je doet dit door goed te organiseren en samen te werken: jij zorgt ervoor dat mensen en spullen op het juiste moment op de juiste plek zijn. Lijkt dit je interessant? Lees dan verder over de mbo-opleiding Allround Medewerker Facilitaire Dienstverlening!

Je zorgt ervoor dat de praktische zaken binnen een organisatie geregeld zijn: pennen en printpapier op voorraad, duurzame afvalscheiding en de catering in het bedrijfsrestaurant. Ook kun je ingezet worden bij de organisatie van events. Je kiest dit beroep als je het leuk vindt om met én voor mensen te werken. Je bent gastvrij en praktisch, je bent een echte duizendpoot en weet ook van aanpakken.
Je kunt aan de slag bij heel veel verschillende organisaties, denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, zorgcentra, hotels, banken of overheidsinstellingen.

Studiefeiten

Punt van aandacht

Wil jij na de start van het schooljaar met deze opleiding starten? Dat kan alleen na een intakegesprek met jou waarin we kijken of dit mogelijk is en hoe we jou het best kunnen begeleiden.

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor deze opleiding. 

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BOL

Contact

Informatie en vragen Mevrouw E. Jellema e.jellema@horizoncollege.nl 06 26856972
s