Mbo-opleiding Beveiliger | Horizon College

Beveiliger

  • Alkmaar Purmerend
  • BOL
  • Niveau 2
  • 1,5 jaar 2 jaar
Beveiliger

Heb je een oplettende en dienstverlenende houding? Kun je goed met mensen omgaan? En heb je oog voor mogelijke risico's en dreigingen? Lees snel verder over de mbo-opleiding Beveiliger!

Als beveiliger ben je medeverantwoordelijk voor de beveiliging van een onderneming, instelling, persoon of object. Je beschermt de belangen van de organisatie en de werknemers. Je waarborgt de veiligheid en je moet daarom volkomen betrouwbaar zijn. Je moet durven optreden, zonder te grote risico's te nemen. Daarnaast zie je er altijd netjes uit, want je vertegenwoordigt het bedrijf waar je voor werkt. Het uniform draagt daar aan bij. Het is heel belangrijk dat je kunt samenwerken, zowel binnen het team als met personeel van andere afdelingen. Je kunt worden ingezet op verschillende locaties, bijvoorbeeld bij sportwedstrijden of andere evenementen. En elk moment kan het nodig zijn dat jij handelt: een verdachte van diefstal aanhouden, een ruzie beëindigen door bemiddeling, eerste hulp verlenen of een brandje blussen.

Het is belangrijk dat je betrouwbaar bent, verantwoordelijkheidsgevoel hebt en zelfstandig kunt werken. Maar ook dat je initiatief neemt en weet hoe je met anderen om hoort te gaan. Je moet ook willen werken in wisselende diensten. Voor dit beroep moet je een goede lichamelijke conditie hebben.

Studiefeiten

Aanmelden

Klik op één van onderstaande buttons om je aan te melden voor deze opleiding.

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BOL

Contact

Informatie en vragen | Alkmaar Meneer E. de Vries - Gonggrijp DecanaatEconomieAlkmaar@horizoncollege.nl
Informatie en vragen Meneer P. Blank p.blank@horizoncollege.nl