Beveiliger Opleiding (MBO) | Horizon College

Beveiliger

  • Alkmaar Purmerend
  • BOL
  • Niveau 2
  • 1,5 jaar 2 jaar
Beveiliger

Hey! Ben jij altijd alert en hulpvaardig? Kun je goed met mensen omgaan en heb je oog voor mogelijke risico's en dreigingen? Dan is de mbo-opleiding Beveiliger iets voor jou!

Als beveiliger ben jij samen met anderen verantwoordelijk voor de veiligheid van een bedrijf, instelling, persoon of object. Je zorgt ervoor dat de belangen van de organisatie en de medewerkers goed beschermd zijn. Betrouwbaarheid is daarbij echt superbelangrijk. En weet je wat? Je moet ook dapper kunnen optreden, maar zonder onnodige risico's te nemen. Oh, en je ziet er altijd tip-top uit, want jij bent het visitekaartje van het bedrijf waarvoor je werkt. En dat strakke uniform helpt je daarbij.

Samenwerken is ook mega belangrijk, zowel met je eigen team als met personeel van andere afdelingen. Je kunt op verschillende plekken ingezet worden, zoals bij sportwedstrijden of andere gave evenementen. En altijd moet jij paraat staan: een verdachte van diefstal aanhouden, een ruzie sussen, eerste hulp verlenen of een klein brandje blussen.

Dus als jij een scherpe en servicegerichte durfal bent, die graag wil bijdragen aan de veiligheid van anderen, dan is de opleiding Beveiliger helemaal voor jou! Lees snel verder en schrijf je in!

Wat heb je nodig?

Het is dus belangrijk dat je betrouwbaar bent, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en goed zelfstandig kunt werken. Ook moet je niet bang zijn om initiatief te nemen en goed met anderen kunnen omgaan. En vergeet niet, je moet ook wel een beetje flexibel zijn, want je werkt in wisselende diensten. Dus zorg maar dat je in goede conditie bent!

Wat leer je?

Tijdens de opleiding leer je onder andere:

Hoe je risico's kunt herkennen en preventieve maatregelen kunt nemen
• Wat te doen als iemand zich niet gedraagt
Het uitvoeren van dienstverlenende taken

En wist je dat je bij ons zelfs de kans krijgt om je EHBO-diploma te behalen? Dat is echt superhandig, maar daar zijn wel examenkosten aan verbonden.

Studiefeiten

Aanmelden

Klik op één van onderstaande buttons om je aan te melden voor deze opleiding.

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BOL

Contact

Informatie en vragen | Alkmaar Meneer E. de Vries - Gonggrijp DecanaatEconomieAlkmaar@horizoncollege.nl
Informatie en vragen Meneer P. Blank p.blank@horizoncollege.nl