Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Consulent Commerciële Arbeidsbemiddeling

  • Heerhugowaard
  • BOL
  • Niveau 4
  • 3 jaar
  • september 2024
Consulent Commerciële Arbeidsbemiddeling

Lijkt het je leuk om te bemiddelen tussen kandidaten die werk zoeken en bedrijven die een vacature hebben? Dan is de mbo-opleiding Consulent Commerciële Arbeidsbemiddeling iets voor jou!

Als Consulent Commerciële Arbeidsbemiddeling leer je hoe je geschikte kandidaten vindt via sociale media en andere online wervingskanalen. Je begrijpt wat zowel werkzoekenden als bedrijven nodig hebben en kunt dit met elkaar matchen. Tijdens de opleiding trainen we je in het voeren van verschillende soorten gesprekken, zoals sollicitatiegesprekken, begeleidingsgesprekken, gesprekken over scholing, ziekteverzuim en arbeidsvoorwaarden. Ook leer je hoe je personeelsbestanden beheert.

Met deze opleiding kun je aan de slag bij commerciële bureaus die werkzoekenden en bedrijven verbinden, bij de recruitment-afdeling van verschillende organisaties (profit of non-profit), of bij re-integratiebureaus. Wat onze opleiding extra bijzonder maakt, is dat we nauw samenwerken met PDZ Uitzendbureau, dat een vestiging heeft op onze school. Al in je eerste jaar krijg je de kans om daar praktijkervaring op te doen, en zij bieden diverse trainingen en workshops aan om je verder te ontwikkelen.

Meld je nu aan voor de opleiding Consulent Commerciële Arbeidsbemiddeling en begin aan een boeiende carrière in de wereld van arbeidsbemiddeling!

 

Studiefeiten

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor deze opleiding. 

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BOL

Contact

Voor vragen over stages/werk kunnen bedrijven contact opnemen met bedrijven@horizoncollege.nl. Voor informatie en vragen over de opleiding: Mevrouw B. de Jong B.deJong@horizoncollege.nl 06 23132824
Voor vragen over stages/werk kunnen bedrijven contact opnemen met bedrijven@horizoncollege.nl. Voor informatie en vragen over de opleiding: Mevrouw E. Blokker E.Blokker@horizoncollege.nl 06 52421092
s