Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Gespecialiseerd Kok

  • Heerhugowaard
  • BOL BBL
  • Niveau 4
  • 4 jaar
  • september 2024
Gespecialiseerd Kok

Als gespecialiseerd kok werk je in een keuken waar je bijzondere, creatieve of luxe gerechten bereidt. Ook denk je na over de samenstelling van de menukaart. Je coördineert en organiseert de werkzaamheden binnen de verschillende gedeeltes van de keuken en je bewaakt de kwaliteit van de gemaakte gerechten of onderdelen daarvan. Je zorgt ervoor dat deze aan de verwachtingen van de gasten voldoen. Je bent ook verantwoordelijk voor het inkopen van ingrediënten en producten en het verwerken daarvan, je doet dit kostenbewust want je bent commercieel ingesteld. Als gespecialiseerd kok geef je leiding aan medewerkers binnen jouw afdeling. Jouw belangrijkste taak is het combineren van ingrediënten, om zo nieuwe en verrassende gerechten te maken.

Zie jij jezelf de bovenstaande werkzaamheden uitvoeren? Meld je dan aan voor de mbo-opleiding Gespecialiseerd kok (BOL/BBL)!

Studiefeiten

Punt van aandacht

De eerste drie jaar wordt Gespecialiseerd Kok als BOL- en als BBL-opleiding aangeboden. Het laatste jaar kun je deze opleiding alleen als BBL-opleiding volgen.

Als voorbereiding op het werken in de horeca moet je er bij de BOL-opleiding rekening mee houden dat je ook 1-2 keer per week avondlessen volgt. Dan serveer je diners, als onderdeel van het lesprogramma.

Aanmelden

Klik op één van onderstaande buttons om je aan te melden voor deze opleiding. 

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BBL Aanmelden - BOL

Contact

Informatie en vragen Heerhugowaard Mevrouw D. Oosterink S.A.Oosterink@horizoncollege.nl 06 447 74 596
s