Mbo-opleiding Junior Manager Groothandel | Horizon College

Junior Manager Groothandel

  • Heerhugowaard
  • BOL
  • Niveau 4
  • 3 jaar
  • augustus 2023
Junior Manager Groothandel

Je leert als vestigingsmanager groothandel hoe je zelfstandig een vestiging runt en hoe je een team van commerciële en logistieke medewerkers aanstuurt. Lijkt dit jou leuk? Meld je dan aan voor de mbo-opleiding Junior Manager Groothandel!

Als vestigingsmanager groothandel krijg je inzicht in logistieke processen. Je houdt je namelijk bezig met het inkopen en verkopen van goederen aan bedrijven. Je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad in het magazijn is. Ook benader je nieuwe klanten en onderhoud je relaties met bestaande klanten. Je weet jouw team te motiveren om het maximale bedrijfsresultaat te behalen. Je kunt goed omgaan met stress want in een logistieke omgeving staat het werk nooit stil en het is belangrijk dat je kunt schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Ook durf je zelfstandig beslissingen te nemen. Je weet hoe je met mensen moet omgaan en kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken. Je stelt de wensen van je klant en je medewerkers centraal. Kortom, geen dag is hetzelfde!

Studiefeiten

Punt van aandacht

Switchen kan!
In het eerste jaar maak je ook kennis met de andere commerciële opleidingen. Past de opleiding toch niet bij je en wil je liever switchen? Dat kan! Zo verlies je geen tijd én je weet zeker dat je de juiste keuze maakt.

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor deze opleiding.

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BOL