Mbo-opleiding Kapper | Horizon College - Word een professionele kapper in 2 jaar!

Kapper

  • Heerhugowaard Purmerend
  • BOL BBL
  • Niveau 2
  • 2 jaar
  • augustus 2023
Kapper

Ha, jij daar! Dus je houdt ervan om mensen er geweldig uit te laten zien? Als kapper kun je precies dat doen! Je knipt, verft en föhnt hun haar, en je geeft ze tips over haarverzorging. Maar er komt meer bij kijken. Je moet ook goed kunnen omgaan met klanten. Gezellig kletsen en een babbeltje maken, hoort erbij!

Zin in dit te gekke beroep? Dan is de mbo-opleiding Kapper echt iets voor jou! Je leert alles wat je nodig hebt om als professionele kapper aan de slag te gaan. Dames én heren zullen straks bij jou aankloppen voor een fantastische haarsessie.

Wat leer je?

Tijdens de opleiding krijg je verschillende vaardigheden onder de knie. Je leert de basis haarbehandeling, dus knippen, föhnen en natuurlijk kleuren. Superleuk om te doen! Ook leer je hoe je klanten ontvangt en adviseert. Zo kun je hen het beste helpen om hun perfecte look te krijgen.

Maar dat is niet alles. Je krijgt ook vakken zoals Nederlands en rekenen. Die zijn belangrijk, want als kapper moet je ook goed kunnen communiceren en cijfertjes bijhouden.

En weet je wat het nóg leuker maakt? Je mag zelf kiezen welke extra vakken je wilt volgen! Ga je voor Engels, zodat je internationale klanten kunt verwelkomen? Of ben je meer geïnteresseerd in image styling, visagie of misschien wel ondernemerschap? Jij bepaalt!

Dus als jij klaar bent om mensen te laten stralen met hun nieuwe kapsel, dan is de opleiding Kapper jouw ultieme kapselschool! Let's go!

Studiefeiten

Aanmelden

Klik op één van onderstaande buttons om je aan te melden voor deze opleiding.

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BBL Aanmelden - BOL

Contact

Informatie en vragen Mevrouw D. Linsen D.Linsen@horizoncollege.nl (072) 547 60 12
Informatie en vragen | Purmerend Mevrouw P. Brinkman P.M.S.Brinkman@Horizoncollege.nl (0299) 45 53 00