Mbo-opleiding Kok | Horizon College

Kok

  • Purmerend Heerhugowaard
  • BOL BBL
  • Niveau 2
  • 2 jaar
  • augustus 2023
KOK: Creatief met Smaak!

Ben je gek op koken en wil je leren hoe je de heerlijkste gerechten kunt bereiden én er ook nog eens geweldig uit laat zien? Dan is de mbo-opleiding Kok echt iets voor jou!

Als kok word je de held van de keuken in een hotel, restaurant, bistro, eetcafé, cateringbedrijf of instelling. Jij zorgt ervoor dat de hele werkomgeving spik en span is, zodat je altijd hygiënisch te werk kunt gaan - volgens alle voorschriften natuurlijk. Je houdt een oogje in het zeil op de producten en zorgt voor een goede opslag. Want als kok is het belangrijk dat je alles weet van kooktechnieken en dat je die tot in de puntjes beheerst. Zo kun je de kwaliteit van de gerechten altijd waarborgen.

Teamwork

Teamwork is erg belangrijk in de keuken. Samen met je collega's zorg je voor culinaire hoogstandjes waar mensen van zullen smullen. Droom jij van een carrière in de keuken? Dan is de opleiding Kok dé perfecte eerste stap. Ontdek jouw talenten, laat je creativiteit de vrije loop en leer alle geheimen van het koksvak. Wie weet sta jij straks wel als een echte chef achter het fornuis en verras je gasten met de meest verrukkelijke gerechten!

Schrijf je snel in voor de opleiding Kok en wie weet schitter jij binnenkort als de nieuwe meesterkok van jouw generatie. Smakelijk succes!

Studiefeiten

Punt van aandacht

Let op! Als voorbereiding op het werken in de horeca moet je er rekening mee houden dat je ook 1-2 keer per week avondlessen volgt. Dan serveer je diners, als onderdeel van het lesprogramma.

Aanmelden

Klik op één van onderstaande buttons om je aan te melden voor deze opleiding.

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BBL Aanmelden - BOL

Contact

Informatie en vragen Purmerend Meneer B. Folkers B.F.A.Folkers@horizoncollege.nl (0299) 45 53 00
Informatie en vragen Daisy Oosterink S.A.Oosterink@horizoncollege.nl 06 447 74 596