Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Logistiek Medewerker Breedmbo2

  • Heerhugowaard Alkmaar Hoorn
  • BOL
  • Niveau 2
  • 1,5 jaar
  • september 2024
Logistiek Medewerker

In een magazijn van een (groot)handelsbedrijf, transportbedrijf, logistieke dienstverlener of producent werken? Dat kan als logistiek medewerker!

Je hebt als logistiek medewerker vooral uitvoerende taken, waaronder het lossen, controleren, opslaan, verzamelen en verzendklaar maken van de goederen. Je maakt gebruik van een palletwagen of een heftruck. In moderne magazijnen zijn de werkzaamheden meestal geautomatiseerd. Dit beroep is vooral leuk, omdat je vaak in grote bedrijven in teamverband samenwerkt. Je hebt grote verantwoordelijkheid in het zorgvuldig en veilig beheren van de goederen. Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan snel de praktische informatie voor de mbo-opleiding Logistiek Medewerker!

Studiefeiten

Punt van aandacht

Na de eerste 20 weken van je opleiding, krijg je de praktijklessen in ons fieldlab in Heerhugowaard. Dit betekent dat je  hier ongeveer een dagdeel per week les hebt.

Breedmbo2: wat is dat?

Ben jij een aanpakker en ben je op zoek naar een opleiding op niveau 2? Vind je het leuk om kennis te maken met andere vakgebieden? Dan zijn de opleidingen van Breedmbo2 écht iets voor jou!

Je schrijft je in voor de opleiding waar jij jezelf in de toekomst ziet werken. Dit kan zijn: Medewerker Facilitaire Dienstverlening, Logistiek Medewerker, Retailmedewerker (Verkoper) of Medewerker Klantcontact & Administratie. Je komt in een brede klas waarin je kennismaakt met de kennis en vaardigheden van al deze beroepen. Samen met jou kijken we of de opleiding bij je past. In de eerste 20 weken van je opleiding kun je nog overstappen zonder studievertraging op te lopen!

Of je nu overstapt of niet, de opleiding duurt anderhalf jaar. Je bent breed opgeleid, hebt dienstverlenende vaardigheden én je weet zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Dit biedt jou een grotere kans op werk of een mooie opstap naar een vervolgopleiding.

Toch liever een BBL-opleiding?

Ben jij niet op zoek naar een BOL-opleiding maar juist naar een BBL-opleiding? Ook dat is mogelijk! Wij bieden de BBL-opleiding Logistiek Medewerker aan. 

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor deze opleiding. 

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BOL

Contact

Informatie en vragen Meneer M. Botman M.J.P.M.Botman@horizoncollege.nl (0229) 28 71 00
s