Mbo-opleiding Logistiek Teamleider | Horizon College

Logistiek Teamleider

  • Heerhugowaard
  • BOL BBL
  • Niveau 3
  • 2 jaar
  • augustus 2023
Logistiek Teamleider

Een afwisselende baan, waar je zowel in een magazijn als op kantoor werkt? Dat kan als logistiek teamleider bij een (groot)handelsbedrijf, transportbedrijf, logistiek dienstverlener of producent. Tijdens de mbo-opleiding Logistiek Teamleider word je hiervoor opgeleid!

In het magazijn lopen je taken uiteen van het beschikbaar stellen van interne transportmiddelen tot het verzendklaar maken van bestellingen. Op kantoor houd je je bezig met de planning en de organisatie. Je geeft leiding aan de logistieke medewerkers en je coördineert de werkzaamheden van de ontvangst, opslag en verzending van goederen. Je bent verantwoordelijk voor een goede teambezetting en voor het juiste gebruik van hulpmiddelen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opgeslagen goederen. Je voert periodiek overleg met de leiding over resultaten, risico’s en planning.

Studiefeiten

Punt van aandacht

Als je een opleiding volgt in Transport, Logistiek of Bedrijfsautotechniek, kun je direct in de praktijk aan de slag. Vanaf volgend schooljaar werken we namelijk met een fieldlab. Dit is een ruimte vlakbij de school waar we een warehouse en logistieke processen nabootsen. Ook zullen bedrijven hier hun kennis en deskundigheid delen met jou en je docent. Nieuwe technologieën, innovaties en expertise worden meteen gekoppeld aan de praktijk. Zo bereiden we je voor op alle nieuwe ontwikkelingen binnen deze sectoren.

Aanmelden

Klik op één van onderstaande buttons om je aan te melden voor deze opleiding.

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BBL Aanmelden - BOL

Contact

Informatie en vragen Mevrouw B. de Jong B.deJong@horizoncollege.nl 06 23132824
Informatie en vragen Mevrouw E. Blokker E.Blokker@horizoncollege.nl 06 52421092