Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Medewerker Facilitaire Dienstverlening Breedmbo2

  • Alkmaar Hoorn Heerhugowaard
  • BOL
  • Niveau 2
  • 1,5 jaar
  • september 2024
Medewerker Facilitaire Dienstverlening

Houd je van aanpakken, ben je flexibel en werk je het liefst samen met anderen? Dan zit je bij de mbo-opleiding Medewerker Facilitaire Dienstverlening helemaal goed!

Als medewerker facilitaire dienstverlening regel je veel verschillende zaken voor je collega's of klanten. Je bent overal te vinden in en om het gebouw waar je werkt. Je maakt bijvoorbeeld ruimtes klaar voor vergaderingen, je vult voorraden bij en je voert eenvoudig onderhoud uit. Ook help je bij de catering en je zorgt ervoor dat het gebouw veilig is en dat de ruimtes netjes en opgeruimd zijn. Geen dag is hetzelfde in dit beroep en je bent écht belangrijk. Je kunt aan de slag bij heel veel verschillende organisaties, denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, zorgcentra, scholen, horecagelegenheden, sportcentra, banken of overheidsinstellingen. Je kiest voor deze opleiding als je van afwisseling houdt en als je het leuk vindt om met én voor mensen te werken.

Studiefeiten

Breedmbo2: Wat is dat?

Ben jij een aanpakker en ben je op zoek naar een opleiding op niveau 2? Vind je het leuk om kennis te maken met andere vakgebieden? Dan zijn de opleidingen van Breedmbo2 écht iets voor jou!

Je schrijft je in voor de opleiding waar jij jezelf in de toekomst ziet werken. Dit kan zijn: Medewerker Facilitaire Dienstverlening, Logistiek Medewerker, Retailmedewerker (Verkoper) of Medewerker Klantcontact & Administratie. Je komt in een brede klas waarin je kennismaakt met de kennis en vaardigheden van al deze beroepen. Samen met jou kijken we of de opleiding bij je past. In de eerste 20 weken van je opleiding kun je nog overstappen zonder studievertraging op te lopen!

Of je nu overstapt of niet, de opleiding duurt anderhalf jaar. Je bent breed opgeleid, hebt dienstverlenende vaardigheden én je weet zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Dit biedt jou een grotere kans op werk of een mooie opstap naar een vervolgopleiding.

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor deze opleiding. 

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BOL

Contact

Informatie en vragen Meneer M. Botman M.J.P.M.Botman@horizoncollege.nl (0229) 28 71 00
s