Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Medewerker Klantcontact & Administratie Breedmbo2

  • Alkmaar Hoorn Heerhugowaard
  • BOL
  • Niveau 2
  • 1,5 jaar
  • september 2024
Medewerker Klantcontact & Administratie Breedmbo2

Vind je het belangrijk dat de administratie van een bedrijf op orde is? En lijkt het je leuk om contact met klanten te hebben? Meld je aan voor de mbo-opleiding Medewerker Klantcontact & Administratie!

Als Medewerker Klantcontact & Administratie moet je klantgericht kunnen handelen, heb je sociale vaardigheden nodig en moet je nauwkeurig kunnen werken. Daarnaast stel je je professioneel op en werk je servicegericht. Het contact met de klant staat namelijk centraal. Verder ondersteun je de collega’s met de administratie van het bedrijf.

Feiten

Breedmbo2: Wat is dat?

Ben jij een aanpakker en ben je op zoek naar een opleiding op niveau 2? Vind je het leuk om kennis te maken met andere vakgebieden? Dan zijn de opleidingen van Breedmbo2 écht iets voor jou!

Je schrijft je in voor de opleiding waar jij jezelf in de toekomst ziet werken. Dit kan zijn: Facilitair Medewerker, Logistiek Medewerker, Retailmedewerker (Verkoper) of Medewerker Klantcontact & Administratie. Je komt in een brede klas waarin je kennismaakt met de kennis en vaardigheden van al deze beroepen. Samen met jou kijken we of de opleiding bij je past. In de eerste 20 weken van je opleiding kun je nog overstappen zonder studievertraging op te lopen!

Of je nu overstapt of niet, de opleiding duurt anderhalf jaar. Je bent breed opgeleid, hebt dienstverlenende vaardigheden én je weet zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Dit biedt jou een grotere kans op werk of een mooie opstap naar een vervolgopleiding.

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor deze opleiding. 

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Meld je aan
Informatie en vragen Meneer M. Botman M.J.P.M.Botman@horizoncollege.nl (0229) 28 71 00
s