Mbo-opleiding Mediavormgever | Horizon College

Mediavormgever

  • Hoorn
  • BOL
  • Niveau 4
  • 3 jaar
  • augustus 2023
Mediavormgever

Bij de opleiding Mediavormgever leer je hoe je met beeld en tekst de boodschap van de opdrachtgever overbrengt. Je vertaalt de wensen in een concept en een digitaal ontwerp in verschillende media. Jij ontwerpt en voert het uit. Je ontwikkelt je creativiteit en gevoel voor stijl. En leert daarnaast hoe je jouw ideeën verkoopt aan de meest uiteenlopende opdrachtgevers.

Als mediavormgever communiceer je met beelden. Je leert hoe je met beeld en tekst een boodschap van een merk kan omzetten tot een media-uiting. Je ontwerpt logo’s, verpakkingen, tijdschriften, advertenties en folders, websites, apps, (bewegende) billboards, animaties en publicaties voor op de tablet. Interesse in deze opleiding? Lees dan meer over de mbo-opleiding Mediavormgever!

Studiefeiten

Punt van aandacht

Deze opleiding heeft een beperkt aantal studieplaatsen. Meld je voor deze opleiding dus tijdig aan. De beschikbare plekken wijzen we toe op volgorde van binnenkomst. Als er vóór 1 april al meer aanmeldingen binnen zijn dan er plaatsen beschikbaar zijn, word je op een wachtlijst geplaatst. Bij deze opleiding stellen we aanvullende toelatingseisen: klik hier voor informatie over de intakeprocedure.

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor deze opleiding.

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BOL

Contact

Informatie en vragen Mevrouw M. Baars m.e.c.baars@horizoncollege.nl (0229) 28 71 00