Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Retailmedewerker (Verkoper) Breedmbo2

  • Heerhugowaard Alkmaar Hoorn
  • BOL
  • Niveau 2
  • 1,5 jaar
  • september 2024
Retailmedewerker (Verkoper)

Vind je het belangrijk dat de klant voorop staat? En lijkt het je leuk om producten op een aantrekkelijke manier te presenteren? Meld je aan voor de mbo-opleiding Retailmedewerker!

Als retailmedewerker moet je klantgericht kunnen handelen, heb je sociale vaardigheden nodig en is een commerciële instelling een must. Daarnaast heb je een professionele houding en ga je servicegericht te werk. Het contact met de klant staat namelijk voorop, zowel bij het voeren van het verkoopgesprek als bij de financiële afhandeling. Verder zorg je ervoor dat de verkoopruimte er goed uitziet en houd je je bezig met de ontvangst en opslag van goederen.

Studiefeiten

Breedmbo2: Wat is dat?

Ben jij een aanpakker en ben je op zoek naar een opleiding op niveau 2? Vind je het leuk om kennis te maken met andere vakgebieden? Dan zijn de opleidingen van Breedmbo2 écht iets voor jou!

Je schrijft je in voor de opleiding waar jij jezelf in de toekomst ziet werken. Dit kan zijn: Medewerker Facilitaire Dienstverlening, Logistiek Medewerker, Retailmedewerker (Verkoper) of Medewerker Klantcontact & Administratie. Je komt in een brede klas waarin je kennismaakt met de kennis en vaardigheden van al deze beroepen. Samen met jou kijken we of de opleiding bij je past. In de eerste 20 weken van je opleiding kun je nog overstappen zonder studievertraging op te lopen!

Of je nu overstapt of niet, de opleiding duurt anderhalf jaar. Je bent breed opgeleid, hebt dienstverlenende vaardigheden én je weet zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Dit biedt jou een grotere kans op werk of een mooie opstap naar een vervolgopleiding.

Toch liever een BBL-opleiding?

Ben jij niet op zoek naar een BOL-opleiding maar juist naar een BBL-opleiding? Ook dat is mogelijk! Wij bieden de BBL-opleiding Retailmedewerker (Verkoper) aan. 

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor de opleiding. 

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BOL

Contact

Informatie en vragen Meneer M. Botman M.J.P.M.Botman@horizoncollege.nl (0229) 28 71 00
s