Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Tandartsassistent(e)

  • Alkmaar
  • BOL
  • Niveau 4
  • 3 jaar
  • september 2024
Tandartsassistent(e)

Lijkt het je leuk om als tandartsassistent te assisteren bij tandheelkundige behandelingen en eenvoudige tandtechnische handelingen uit te voeren? En ben je iemand die zelfstandig en geconcentreerd werkt en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel heeft? Meld je aan voor de mbo-opleiding Tandartsassistent(e)!

De instrumenten en inventaris verzorgen, administratief werk doen, de telefoon aannemen, advies/informatie/voorlichting geven, fluoridebehandelingen/poetsinstructies geven en röntgenfoto’s maken; geen dag is hetzelfde als tandartsassistent(e). Daarnaast is omgaan met mensen een belangrijk onderdeel van het werk. Je staat als tandartsassistent(e) namelijk voortdurend mensen te woord, geeft adviezen en helpt. Je werkt in of bij een tandartspraktijk, een schooltandverzorgingsinstelling, een gezondheidscentrum, een ziekenhuis met een afdeling mondheelkunde of de praktijk van een orthodontist.

Studiefeiten

Punt van aandacht

Meld je voor deze opleiding op tijd aan, want er zijn een beperkt aantal studieplaatsen.  De beschikbare plekken wijzen we toe op volgorde van binnenkomst. Als er vóór 1 april al meer aanmeldingen binnen zijn dan er plaatsen beschikbaar zijn, word je op een wachtlijst geplaatst.

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor deze opleiding. 

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BOL

Contact

Informatie en vragen Meneer E. van Groen E.J.M.vanGroen@horizoncollege.nl (072) 547 68 72
s