Mbo-opleiding Uitvoerder Bouw | Horizon College

Uitvoerder Bouw

  • Heerhugowaard
  • BBL
  • Niveau 4
  • 3 jaar
  • augustus 2023
Uitvoerder Bouw

Wil jij een mooie uitvoerdersfunctie op een bouwplaats? Ga dan voor de mbo-opleiding Uitvoerder Bouw. Je werkt op de diverse bouwplaatsen, zoals het realiseren van woningen, kantoren of winkels. De belangrijkste activiteiten zijn het voorbereiden van de uitvoering van bouwprojecten en het organiseren en bewaken van deze uitvoering. Je werkt vaak op verschillende werklocaties.

Voor een optimale taakuitvoering beschikt de uitvoerder over een professionele beroepshouding die gekenmerkt wordt door zelfstandigheid en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je kunt goed analyseren en werkt nauwkeurig. Door je kennis en ervaring met de beroepspraktijk kun je op verschillende niveaus communiceren en organiseren. Een uitvoerder is klantgericht, kosten- en kwaliteitsbewust.

Tijdens de opleiding Uitvoerder Bouw werk je bij een aannemersbedrijf in de functie van (assistent) uitvoerder. Een leerbedrijf zal je deze plek alleen bieden als je beschikt over 3-5 jaar aantoonbare werkervaring als allround timmerman of metselaar.

Een leerbedrijf kan een bedrijf zijn waar je een arbeidscontract hebt maar je kunt ook gebruikmaken van de unieke samenwerking die het Horizon College heeft met opleidingsbedrijven. Interesse in deze opleiding? Lees dan meer over de mbo-opleiding Uitvoerder Bouw!

Studiefeiten

Punt van aandacht

Ga je de BBL-route volgen? Dat kan in samenwerking met ESPEQ.

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor deze opleiding.

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BBL

Contact

Informatie en vragen Meneer B. Sinnige B.T.Sinnige@horizoncollege.nl 06 46 70 36 26