Horizon College | Word de beste versie van jezelf

VeVa Grondoptreden niveau 2

  • Purmerend
  • BOL
  • Niveau 2
  • 1,5 jaar
Veiligheid en Vakmanschap niveau 2

Een aankomend militair toont zelfvertrouwen, heeft verantwoordelijkheidsgevoel, kan goed samenwerken en is bereid tot het aannemen van instructies. Denk jij dit in je te hebben? Lees dan snel verder over de mbo-opleiding VeVa Grondoptreden niveau 2.

Als medewerker grondoptreden werk je bij de Koninklijke Landmacht als infanterist. Je leert, werkt en leeft in een militaire omgeving en voert bijvoorbeeld taken uit op de kazernes en in het (militaire) veld. Je moet over een uitstekende fysieke en mentale conditie beschikken en ook langere tijd van huis kunnen zijn. De opleiding is competentiegericht. Bij competenties gaat het om het totaal van kennis, inzicht, vaardigheden en gedrag. Dit heb je nodig om je beroep goed uit te kunnen oefenen. Het gaat er niet alleen om dat je wéét hoe het moet, maar dat je het geleerde ook in de praktijk kan toepassen. Als je het diploma hebt behaald en voldoet aan de militaire keuringseisen heb je meer kans op een baan bij Defensie.

Studiefeiten

Punt van aandacht

Let op! Deze opleiding heeft een beperkt aantal studieplaatsen. Meld je voor deze opleiding dus tijdig aan. De beschikbare plekken wijzen wij toe op volgorde van binnenkomst van de aanmelding. Als er vóór 1 april al meer aanmeldingen binnen zijn dan dat er plaatsen beschikbaar zijn, word je op een wachtlijst geplaatst.

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor deze opleiding. 

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BOL

Contact

Informatie en vragen Meneer B. van Gompel P.W.B.vanGompel@horizoncollege.nl
s