Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Zelfstandig Werkend Bakker

  • Heerhugowaard
  • BOL/BBL
  • Niveau 3
  • 3 jaar
  • september 2024
Zelfstandig Werkend Bakker

Ben je creatief, houd je van zelfstandig werken en ben je gek op brood- en banketproducten? Dan is de mbo-opleiding Zelfstandig Werkend Bakker iets voor jou! Je kunt dan aan de slag in een ambachtelijke brood- en/of banketbakkerij.

Als zelfstandig werkend bakker maak je allerlei brood-  en/of banketproducten op ambachtelijke wijze en gebruikt hierbij een vast recept. Bij het bereiden en afwerken van de producten is creativiteit belangrijk. Je werkt veel handmatig, maar ook met moderne apparatuur. Je zorgt er voor dat je altijd efficiënt en hygiënisch werkt. Naast het zelfstandig werken en bereiden van producten stel je ook een planning op en bestel je producten. Je houdt de voorraad grondstoffen en de te maken (tussen) producten bij. Je hebt een uitvoerende en controlerende rol. Dit betekent onder andere dat je verantwoordelijk bent voor het op tijd opleveren van alle bakkerijproducten en tussenproducten volgens een vaste kwaliteit.

Goed om te weten: vaak is het werk verdeeld onder meerdere bakkers. Jij moet dan het overzicht hebben en houden.

Studiefeiten

Punt van aandacht

Let op! Deze opleiding heeft een beperkt aantal studieplaatsen. Meld je voor deze opleiding dus tijdig aan. De beschikbare plekken wijzen wij toe op volgorde van binnenkomst van de aanmelding. Als er vóór 1 april al meer aanmeldingen binnen zijn dan dat er plaatsen beschikbaar zijn, word je op een wachtlijst geplaatst.

Aanmelden

Klik op één van onderstaande buttons om je aan te melden voor deze opleiding. 

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BBL Aanmelden - BOL

Contact

Informatie en vragen Mevrouw C. Ruijter C.G.J.Ruijter@horizoncollege.nl 06 15506192
s