Assistent Horeca, Voeding en Voedingsindustrie

  • Alkmaar Hoorn
  • BOL BBL
  • Niveau 1
  • 1 jaar
  • augustus 2020

Assistent Horeca, Voeding en Voedingsindustrie

Lijkt het je leuk om gasten te laten genieten van een verrassende en smakelijke lunch, diner of tussendoortje? Als assistent horeca, voeding of voedingsindustrie help je bij de voorbereidingen in de keuken, de bakkerij of in het restaurant. Ook kan het zijn dat je meehelpt bij het bereidingsproces in de voedings- en mengvoederindustrie. Iets voor jou? Meld je dan aan voor de mbo-opleiding Assistent Horeca, Voeding en Voedingsindustrie!

Je weet hoe je hygiënisch moet omgaan met jezelf, levensmiddelen en het bedrijf waar je werkt. Je kunt in het bedrijf waar je werkt meewerken om mooie en lekkere producten te maken. Je kent de meeste basisvaardigheden en je kunt goed samenwerken. Je kunt onder andere werken bij een fastfoodrestaurant, bedrijfskantine, pizzeria, broodjeszaak, sportcomplex, bungalowpark, verzorgingshuis, hotel, conferentieoord of zelfs een pretpark.

Studiefeiten

Punt van aandacht

In januari 2020 starten we weer met opleidingen Entree in zowel Alkmaar als Hoorn. Voordat je kan starten moeten er wel een paar zaken geregeld worden. Dus als je belangstelling hebt en gemotiveerd bent om deze opleiding te volgen meld je dan vóór 13 december aan. Dan weten we zeker dat we voldoende tijd hebben om te kijken waar jij het beste geplaatst kan worden. Overigens kan dat betekenen dat je niet op de locatie van je voorkeur terecht kan.

Informatie en vragen Mevrouw D. Verkissen D.Verkissen@horizoncollege.nl (072) 547 68 58
Informatie en vragen Mevrouw M. Sallé M.G.Salle@horizoncollege.nl (0229) 28 71 00