Assistent Logistiek

  • Alkmaar Hoorn
  • BOL BBL
  • Niveau 1
  • 1 jaar
  • augustus 2020

Assistent Logistiek

De juiste spullen bij de juiste klant krijgen, wisselende werktijden hebben en je handen uit de mouwen steken. Spreekt dit jou aan? Dan is de mbo-opleiding Assistent Logistiek iets voor jou!

Als assistent logistiek assisteer je bij het verwerken van de goederenstroom. Je weet hoe je een vrachtwagen veilig moet lossen en dat het lichamelijk inspannend kan zijn. Je werkt nauwkeurig en ordelijk volgens de instructies. Daarnaast beheer je de voorraad, stelt orders samen en maakt ze verzendklaar. Het is een afwisselende en verantwoordelijke baan. Na de opleiding kun je aan de slag bij distributiebedrijven, in de transportsector of bij productiebedrijven. 

Studiefeiten

Punt van aandacht

In januari 2020 starten we weer met opleidingen Entree in zowel Alkmaar als Hoorn. Voordat je kan starten moeten er wel een paar zaken geregeld worden. Dus als je belangstelling hebt en gemotiveerd bent om deze opleiding te volgen meld je dan vóór 13 december aan. Dan weten we zeker dat we voldoende tijd hebben om te kijken waar jij het beste geplaatst kan worden. Overigens kan dat betekenen dat je niet op de locatie van je voorkeur terecht kan.

Informatie en vragen Mevrouw D. Verkissen D.Verkissen@horizoncollege.nl (072) 547 68 58
Informatie en vragen Mevrouw M. Sallé M.G.Salle@horizoncollege.nl (0229) 28 71 00