Mbo opleiding Eerste Monteur Elektrotechnische Industriële Installaties en Systemen | Horizon College

Eerste Monteur Elektrotechnische Industriële Installaties en Systemen

  • Heerhugowaard Hoorn
  • BBL
  • Niveau 3
  • 2 of 3 jaar
  • augustus 2022 februari 2023
Eerste Monteur Elektrotechnische Industriële Installaties en Systemen

Als eerste monteur houd je je bezig met de installatie en renovatie elektrotechnische installaties en systemen. Je bouwt panelen op een bedrijf voor bijvoorbeeld pompsystemen of je installeert deze op locatie. Je begeleidt minder ervaren collega’s en stemt werkzaamheden af met de klant. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en functionaliteit van je eigen werk. Je werkt zelfstandig of met collega’s bij bedrijven op uiteenlopende locaties. Elektrotechnische Industriële installaties & Systemen kom je namelijk op veel plekken tegen. In fabrieken, in verkeerslichten, in ventilatie en verlichting van tunnels, treinen en trams, in beweegbare bruggen en sluizen, etc. Vaak gaat het om grote machines. Het is nauwkeurig werk waarbij veiligheid voorop staat.  Als eerste monteur zorg je dat de apparatuur perfect werkt.

Interesse in deze opleiding? Lees dan meer over de mbo-opleiding Eerste Monteur Elektrotechnische Industriële Installaties en Systemen!

Studiefeiten

Punt van aandacht

Deze opleiding wordt het eerste jaar in Hoorn en in Heerhugowaard gegeven, maar het tweede en derde jaar alleen in Heerhugowaard.

Ga je de BBL-route volgen? Dat kan in samenwerking met InstallatieWerk Noord-Holland.

Wil je starten in februari, meld je dan voor aan voor 1 december 2022.

Informatie en vragen Meneer S. Hoebe S.C.Hoebe@horizoncollege.nl (072) 547 64 76
Informatie en vragen Meneer A. Kuilboer A.P.M.Kuilboer@horizoncollege.nl (072) 547 64 88