Sport- en Bewegingscoördinator

  • Alkmaar Purmerend
  • BOL
  • Niveau 4
  • 3 jaar
  • augustus 2020

Sport- en Bewegingscoördinator

Ben je sportief, neem je graag het initiatief, ben je in staat zelfstandig te studeren en houd je van samenwerken? Dan is de mbo-opleiding Sport- en Bewegingcoördinator wat voor jou!

Als sport- en bewegingscoördinator maak je het mogelijk voor verschillende doelgroepen deel te nemen aan sport en bewegingsactiviteiten. Je coördineert projecten en geeft professionele begeleiding aan verschillende groepen of individuen. Je werkterrein is divers. Na je opleiding ga je aan de slag bij een fitnesscentrum, sportorganisatiebureau, school, naschoolse opvang, sportvereniging, zorginstelling, gevangenis of evenementenbureau. Leuk weetje: je kunt ook een eigen bedrijf starten en werken als zelfstandige. 

Studiefeiten

Punt van aandacht

Deze opleiding heeft een beperkt aantal studieplaatsen. Meld je voor deze opleiding dus tijdig aan. Als er vóór 1 april al meer aanmeldingen binnen zijn dan er plaatsen beschikbaar zijn, word je op een wachtlijst geplaatst.

De toelatingsdagen (testdagen) worden georganiseerd op de volgende data: dinsdag 11 februari 2020, donderdag 19 maart 2020 en woensdag 22 april 2020. Bekijk hier de toelatingsprocedure

Het laatste jaar wordt alleen in Alkmaar gegeven.

De (praktijk) lessen voor de locatie Alkmaar worden voor een groot deel ook gegeven op de Sportcampus "De Meent" aan de Terborchlaan 301 in Alkmaar.