Opleiding Sport- & Bewegingcoördinator | Horizon College

Sport- en Bewegingscoördinator

  • Alkmaar Purmerend
  • BOL
  • Niveau 4
  • 3 - 4 jaar
  • augustus 2022
Sport- en Bewegingscoördinator

Ben je sportief, neem je graag het initiatief, ben je in staat zelfstandig te studeren en houd je van samenwerken? Dan is de mbo-opleiding Sport- en Bewegingcoördinator wat voor jou!

Als sport- en bewegingscoördinator maak je het mogelijk voor verschillende doelgroepen deel te nemen aan sport en bewegingsactiviteiten. Je coördineert projecten en geeft professionele begeleiding aan verschillende groepen of individuen. Je werkterrein is divers. Na je opleiding ga je aan de slag bij een fitnesscentrum, sportorganisatiebureau, school, naschoolse opvang, sportvereniging, zorginstelling, gevangenis of evenementenbureau. Leuk weetje: je kunt ook een eigen bedrijf starten en werken als zelfstandig ondernemer. 

Studiefeiten

Punt van aandacht

Let op: Deze opleiding heeft een beperkt aantal studieplaatsen. Meld je voor deze opleiding dus tijdig aan. Als er vóór 1 mei al meer aanmeldingen binnen zijn dan er plaatsen beschikbaar zijn, word je op een wachtlijst geplaatst.

Welkomstdag
Afhankelijk van de coronamaatregelen organiseren wij medio mei/juni een welkomstdag. Hierover ontvang je tijdig informatie.

De (praktijk) lessen voor de locatie Alkmaar worden voor een groot deel ook gegeven op de Sportcampus "De Meent" aan de Terborchlaan 301 in Alkmaar.

Het laatste jaar van de opleiding wordt alleen in Alkmaar aangeboden.

Informatie en vragen Welzijn Alkmaar OSBwelzijnalkmaar@horizoncollege.nl (072) 547 68 94
Informatie en vragen Welzijn Purmerend OSB-Purmerend@horizoncollege.nl (0299) 45 53 39