Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Sollicitatieprocedure

Wat kun je verwachten?

Solliciteren bij ons college? Zo werkt het:

1. Vul het sollicitatieformulier bij de vacature in. Stuur dit samen met je cv en motivatiebrief op. Je krijgt direct een bevestiging per e-mail.
2. Binnen 2 weken na de sluitingsdatum krijg je een reactie en hoor je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.
3. Je komt op gesprek. We kijken of er een match is. Natuurlijk stellen we veel vragen aan jou, maar er is ook ruimte voor jouw vragen. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt om een zo volledig mogelijk beeld te vormen van de functie.
4. Soms vindt er nog een tweede gesprek plaats: we willen nog wat verder met je de diepte in.
5. Soms wordt een (ontwikkel)assessment afgenomen of vindt er een proefles plaats. Dit is in de vacaturetekst aangekondigd.
6. Ben je aangenomen? Dan doen we jou een passend aanbod voor jouw salaris en overige arbeidsvoorwaarden. De salarisschaal genoemd in de vacature is hierbij leidend. Hier word je hopelijk blij van. Lees alvast meer over arbeidsvoorwaarden.
7. Je komt in dienst van de nieuwe stichting. Zet je handtekening onder je contract en… maak werk van je toekomst bij ons college!

Eerlijk en open
Sollicitaties verlopen op ons college eerlijk en open. Daarom volgen wij de gedragsregels van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement en Organisatieontwikkeling (NVP).

Verklaring Omtrent het Gedrag

Iedere medewerker van het Horizon College moet een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kunnen overleggen. Deze verklaring mag niet ouder zijn dan zes maanden.

Van de personeelsadministrateur ontvang je een digitale link waarmee je een Verklaring Omtrent Gedrag kunt aanvragen.