Werken bij

Werken bij het Horizon College

Direct naar alle vacatures

Het Horizon College is een regionaal opleidingencentrum (roc) met circa 11.000 leerlingen en 1200 medewerkers  gevestigd in Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en Purmerend.  Het Horizon College biedt een breed pakket aan scholing aan. Jongeren en volwassen kunnen bij ons terecht voor:

  • Middelbaar beroepsonderwijs (mbo)
  • Vmbo, havo en vwo voor volwassenen (vavo)
  • Beroepsgerichte cursussen en trainingen (contractonderwijs)

Door onze moderne gebouwen is het mogelijk het onderwijs kleinschalig aan te bieden. Elke opleiding wordt verzorgd door een team van docenten en onderwijsondersteuners die onze studenten kennen en begeleiden.

Onze deskundige en professionele medewerkers bieden kwalitatief goed onderwijs. Professionalisering en ontwikkeling van medewerkers zijn speerpunten van het Horizon College. Hierdoor verbeteren zowel de prestaties van onze studenten als van onze medewerkers

Investors in People

Het Horizon College is IIP-(Investors in People) gecertificeerd. Dit betekent dat we een goed personeelsbeleid voeren, waarbij de doelen van de medewerkers zijn gekoppeld aan de organisatiedoelstellingen. De kerngedachte van IIP is dat mensen het belangrijkste kapitaal zijn van de organisatie en daarom met hun prestaties de doelstellingen van de organisatie realiseren. 

BVMBO

Het Horizon College ondersteunt de doelstellingen van de Beroepsvereniging voor mbo-docenten (BVMBO) met als doel de rol en positie van onze docenten te versterken.