Cambridge | Horizon College

Cambridge English

  • Alkmaar Hoorn

Cambridge exams

Wil je een formele kwalificatie in het Engels behalen? Dat kan bij het Horizon College! Wij organiseren Cambridge English exams, afgestemd op jouw niveau. De focus ligt op effectief communiceren in het Engels. Taalvaardigheden als spreken, luisteren, lezen en schrijven worden getoetst.

Cambridge English examens zijn de meest toonaangevende certificaten voor iedereen die Engels leert. Zij worden ontwikkeld door de Universiteit van Cambridge, die wereldwijd examens levert voor middelbaar en hoger onderwijs.

Lees meer over Cambridge exams

Cambridge cursussen

Het Horizon College biedt Cambridge cursussen Engels aan op Preliminary-niveau First, Preliminary, Advanced en Proficiency niveau.

Onze cursussen worden altijd door een native speaker (een docent die van oorsprong Engels is) gegeven. Elke cursus is gericht op de Cambridge examens (examen is niet verplicht) en alle onderdelen komen aan bod: spreken, luisteren, schrijven, tekstbegrip, woordenschat en grammatica.

Cambridge placement test

Ben je niet zeker van jouw niveau Engels? Dan kun je bij ons ook eerst een placement test (plaatsingstest doen). De placement test wordt afgenomen om het niveau van Engels vast te stellen. Je kunt de placement test aanvragen via de onderstaande knop. Je ontvangt na het aanvragen een linkje, zodat je de placement test op een computer kunt maken op elke willekeurige locatie.

The Cambridge English Placement Test – a fast and affordable way to place a person in the right exam!

Lees meer over Cambridge placement test

Informatie en vragen Anne Niemeijer-Mackie cambridge@horizoncollege.nl 06 38 78 44 84