Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Cambridge English

  • Alkmaar Hoorn

Wat is Cambridge Engels?

Met Cambridge Engels behaal je een internationaal erkend certificaat waarmee de toegang tot andere (buitenlandse) studies makkelijker wordt. De focus ligt op effectief communiceren in het Engels. Taalvaardigheden als spreken, luisteren, lezen en schrijven worden getoetst.

Elk Cambridge examen toetst een specifiek Engels niveau. Met de placement test word je niveau bepaald. Je kunt op het Horizon College Cambridge cursussen volgen op het door jou gewenste niveau (keuze uit B1 Preliminary, B2 First, C1 Advanced en C2 Proficiency niveau) maar ook alleen examen doen. 

Cambridge Placement Test

Ben je niet zeker van jouw niveau Engels? Dan kun je bij ons ook eerst een placement test (plaatsingstest) doen. De placement test wordt afgenomen om het niveau van Engels vast te stellen. Je ontvangt na het aanvragen een linkje, zodat je de placement test op een computer kunt maken op elke willekeurige locatie.

Meld je aan voor de Cambridge placement test

Waarom Cambridge Engels?

De belangrijkste redenen om een Cambridge certificaat te behalen zijn:

Cambridge Engels wordt erkend door duizenden onderwijsinstellingen en werkgevers wereldwijd. Zij kunnen toegang geven tot hoger onderwijs en tot betere mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

• Alle universiteiten en colleges in Engeland accepteren de Cambridge examens op C1 en C2 niveau. Dit geldt ook voor de honderden instituten in de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Nederland en België.

• Werkgevers gebruiken Cambridge certificaten als ze op zoek zijn naar nieuw personeel of als onderdeel van de secundaire arbeidsvoorwaarden.

• Erkend door overheidsinstellingen, immigratiediensten en professionele instellingen.

Informatie en vragen Anne Niemeijer-Mackie cambridge@horizoncollege.nl 06 38 78 44 84
Informatie en vragen M. Braak-Smit cambridge@horizoncollege.nl 06 42 21 50 12
s