Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Logistiek Medewerker

  • Heerhugowaard
  • BBL
  • Niveau 2
  • 1,5 jaar
  • september 2024
Logistiek Medewerker

In een magazijn van een (groot)handelsbedrijf, transportbedrijf, logistieke dienstverlener of producent werken? Dat kan als logistiek medewerker!

Je hebt als logistiek medewerker vooral uitvoerende taken, waaronder het lossen, controleren, opslaan, verzamelen en verzendklaar maken van de goederen. Je maakt gebruik van een palletwagen of een heftruck. In moderne magazijnen zijn de werkzaamheden meestal geautomatiseerd. Dit beroep is vooral leuk, omdat je vaak in grote bedrijven in teamverband samenwerkt. Je hebt grote verantwoordelijkheid in het zorgvuldig en veilig beheren van de goederen. Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan snel de praktische informatie voor de mbo-opleiding Logistiek Medewerker!

Studiefeiten

Punt van aandacht

Als je een opleiding volgt in Transport, Logistiek of Bedrijfsautotechniek, kun je direct in de praktijk aan de slag. We werken namelijk met een fieldlab. Dit is een ruimte vlakbij de school waar we een warehouse en logistieke processen nabootsen. Ook delen bedrijven hier hun kennis en deskundigheid met jou en je docent. Nieuwe technologieën, innovaties en expertise worden meteen gekoppeld aan de praktijk. Zo bereiden we je voor op alle nieuwe ontwikkelingen binnen deze sectoren.

Toch liever een BOL-opleiding?

Ben jij niet op zoek naar een BBL-opleiding maar juist naar een BOL-opleiding? Ook dat is mogelijk! Wij bieden de BOL-opleiding Logistiek Medewerker Breedmbo2 aan.

Aanmelden

Klik op één van onderstaande buttons om je aan te melden voor deze opleiding. 

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BBL

Contact

Voor vragen over stages/werk kunnen bedrijven contact opnemen met bedrijven@horizoncollege.nl. Voor informatie en vragen over de opleiding: Mevrouw B. de Jong B.deJong@horizoncollege.nl 06 23132824
Voor vragen over stages/werk kunnen bedrijven contact opnemen met bedrijven@horizoncollege.nl. Voor informatie en vragen over de opleiding: Mevrouw E. Blokker E.Blokker@horizoncollege.nl 06 52421092
s