Cambridge English

Cambridge examens zijn een bekend begrip in Nederland. Het Horizon College is in Noord-Holland het enige erkende Cambridge Exams Centre boven het Noordzeekanaal. Het centre staat onder leiding van exams manager, mevrouw A. Niemeijer-Mackie.

Cambridge Exams op het Horizon College

Voor kandidaten die een formele kwalificatie in het Engels willen behalen organiseert het Horizon College Cambridge English Exams, afgestemd op het niveau van iedere kandidaat.

Deze examens worden vervaardigd door Cambridge English, één van 's werelds meest toonaangevende exameninstituten. Het levert wereldwijd examens voor het middelbare en hoger onderwijs. Deze examens worden internationaal erkend door onderwijsinstelingen en werkgevers. De focus ligt op effectief communiceren in het Engels. Taalvaardigheden als spreken, luisteren, lezen en schrijven worden getoetst.

Cambridge cursussen op het Horizon College

Het Horizon College biedt Cambridge cursussen Engels aan op Preliminary-niveau, First, Advanced en Proficiency niveau. Onze cursussen worden altijd door een native speaker gegeven. Elke cursus is gericht op de Cambridge examens (examen is niet verplicht) en alle onderdelen komen aan bod: spreken, luisteren, schrijven, tekstbegrip, woordenschat en grammatica.

Cambridge placement test

De placement test wordt afgenomen om het niveau van Engels vast te stellen. De test is bedoeld om het juiste niveau vast te stellen.

   

    

Contact details Exam Centre Horizon College

Horizon College
Exams Manager;  Anne Niemeijer-Mackie
Kruseman van Eltenweg 4
1817 BC  Alkmaar

Informatie over cursussen: cambridge@horizoncollege.nl

Mevrouw A. Niemeijer-Mackie, exams manager: 06-38 78 44 84
Mevrouw M. Braak-Smit, coördinator 06-53 35 83 51

Informatie en inschrijving examens: (072) 547 67 48