Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Overige richtingen

Entree
Internationalisering
Vavo
Cambridge English
Overige richtingen

Bij het Horizon College kun je kiezen uit meer dan 130 verschillende mbo-opleidingen. Maar er is meer! Wist je dat je bijvoorbeeld ook als Entree-student van harte welkom bent? Je een vavo diploma kunt halen? En het Horizon College het enig erkende Cambridge Exams Centre boven het Noordzeekanaal is? De perfecte plek om je Engels te perfectioneren. Ontdek hier de overige opleidingen en richtingen van het Horizon College.

Vavo

Ben je gezakt voor je eindexamen? Ben je twee keer blijven zitten? Of wil je bijvoorbeeld andere vakken in je pakket? Haal je diploma voor vmbo-tl, havo en vwo via vavo.

Entree

Wij vinden het belangrijk dat iedere student de ruimte krijgt om te ondervinden wat zijn of haar sterke kanten zijn. Daardoor ontdek je welk beroep goed bij je past. Op het Horizon College kun je daarom als entree-studenten kiezen uit veel verschillende opleidingen. Je leert tijdens een opleiding hoe je goed in een bedrijf kunt werken en je werkt daarbij gelijk aan je eigen ontwikkeling.

Cambridge English

Wil je een formele kwalificatie in het Engels behalen, dan kan dat bij het Horizon College. Wij organiseren Cambridge English Exams, afgestemd op jouw niveau. De focus ligt op effectief communiceren in het Engels. Taalvaardigheden als spreken, luisteren, lezen en schrijven worden getoetst.

Internationalisering

Ben je nieuwsgierig en wil je meer van de wereld zien? Bij het Horizon College kun je op vele manieren jouw grenzen verleggen. Zo kun je bij verschillende opleidingen een stage of een deel van je studie in het buitenland volgen. Voor je reis en verblijf kun je subsidie aanvragen.

Studiekeuzestress

Maak je geen zorgen! We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Check de keuzehulp in ons Online Magazine, kom naar een open dag of bekijk onze tips over een studiekeuze maken. We hebben meer dan 130 mbo-opleidingen, dus er zit vast iets voor je tussen!