Nieuws Item

Studenten bezorgen ouderen super middag

Ruim 200 ouderen uit de regio Hoorn genoten 8 juni van een geweldig Proud to be Oud middagprogramma in het Van der Valk Hotel in Hoorn. De gratis en goed georganiseerde verwenmiddag was dan ook een schot in de roos.

Organisatoren Daniƫlle van den Heuvel, instructeur Entree, en vereniging RoundTable 100 West-Friesland vonden elkaar toen Daniƫlle een passende bestemming voor de opbrengst van de kerstmarkt zocht. Deze kerstmarkt, georganiseerd door studenten Entree op de locatie Hoorn, had afgelopen december ruim 600 euro opgebracht. Doordat dit bedrag vanuit o.a. RoundTable was aangevuld werd het mogelijk een mooi programma voor ouderen samen te stellen.

 

De middag begon met een uitgebreid lunchbuffet dat geopend werd door wethouder Nel Douw. Na de lunch konden de gasten kiezen uit een uitgebreid entertainmentprogramma. Er waren oud Hollandse spelletjes en liedjes, buikdans en Latin dance workshops en tijdens een uitrustmomentje kon men de nagels laten lakken of kiezen voor een hand- of gezichtsmassage. Studenten begeleidden de gasten en zorgden dat alles op rolletjes liep.

 

Deze middag werd mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren: Tuincentrum De Boet, Noppes, Etos Hoorn, Oriflame, Kylian & Lisa, Roundtable100 West-Friesland, Buikdansschool Alina, Hans Anders, De Tuinen, Taxi Kaijer, Scootmobiel 4 all, Omring, stichting Vier het Leven, het Rode Kruis, De Zonnebloem, Reijn de Wit en het Van der Valk Hotel in Hoorn. 

Publicatiedatum: 14 juni 2017