Mbo-opleiding Business Administration & Control Specialist | Horizon College

Business Administration & Control Specialist

  • Alkmaar Hoorn
  • BOL
  • Niveau 4
  • 3 jaar
  • augustus 2023
Business Administration & Control Specialist

Werk je graag met cijfers en vind je het leuk om cijfers te analyseren en hier conclusies uit te trekken? Dan is de mbo-opleiding Business Administration & Control Specialist vast iets voor jou!

Je werkt zowel zelfstandig als in een team aan het financiële beheer van een onderneming. Je analyseert de gegevens en geeft advies aan het management waarbij je rekening houdt met fiscale regels en wetten.

Studiefeiten

Breed Basisjaar Business Services

De opleiding Business Administration & Control Specialist start in een gezamenlijk basisjaar met de opleidingen Allround Assistant Business ServicesOffice & Management Support Specialist, Marketing & Communication Specialist en Legal, Insurance & HR Services Specialist. Dit wordt ook wel het Brede Basisjaar Business Services (crebo 23296) genoemd. Dit is de naam van de opleiding waar je je voor aanmeldt. In het eerste jaar maak je kennis met de verschillende kanten van Zakelijke Dienstverlening. En je ontdekt wat het verschil is tussen de diverse opleidingen, zodat je na een jaar gericht je keuze kunt maken. Hierdoor zit je op school maar ook later in je werk, beter op je plek! Na het eerste jaar kun je kiezen voor een uitstroomrichting, waaronder de opleiding Business Administration & Control Specialist. 

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor deze opleiding.

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BOL

Contact

Informatie en vragen Mevrouw J. de Jong j.dejong-looijenga@horizoncollege.nl 0229-28 7252
Informatie en vragen I Hoorn Mevrouw M. den Haan m.l.denhaan-vanbrummelen@horizoncollege.nl