Mbo-opleiding Marketing & Communication Specialist | Horizon College

Marketing & Communication Specialist

  • Alkmaar Hoorn
  • BOL
  • Niveau 4
  • 3 jaar
  • augustus 2023
Marketing & Communication Specialist

Start jouw creatieve avontuur!

Heb jij een neusje voor trends en weet jij precies wat mensen willen? Wil jij leren hoe je de behoeften van jouw klanten feilloos aanvoelt? Dan is de te gekke mbo-opleiding "Marketing & Communication Specialist" iets voor jou!

Bij deze opleiding draait alles om het begrijpen van jouw doelgroep. Je leert de kunst van marktonderzoek, zodat je precies weet wat er speelt in de wereld van jouw klanten. Met die waardevolle kennis in je achterzak ga je aan de slag met het creëren van spetterende campagnes. Of het nu gaat om een knallende website, een coole vlog, een catchy social media-strategie, of zelfs een prikkelende advertentie - jij weet hoe je mensen kunt raken en betrekken.

Ben jij een geboren spreker en schrijver? Dan is deze opleiding helemaal jouw ding! Je krijgt de skills om marketing- en communicatieplannen op te stellen en uit te voeren. Ook bewaak je als een ware designer de huisstijl van de organisatie waarvoor je werkt.

Wat leer je?

Let op, want dit wordt te gek:

• Je leert hoe je briljante managementinformatie levert, zodat jouw strategieën altijd op rock-solid zijn.

• Marketing- en communicatieactiviteiten worden voor jou een eitje. Jij weet precies hoe je de doelgroep kunt bereiken en verleiden.

• Marktonderzoek is jouw geheime wapen. Met jouw inzichten slaag je erin de concurrentie altijd een stap voor te blijven.

Breed basisjaar Business Services

Je begint jouw avontuur in het brede basisjaar Business Services. Hier ontdek je verschillende opleidingen, maar laat je niet afleiden. Als jouw hart bij "Marketing & Communicatie Specialist" ligt, ga je in het tweede en derde jaar knallen met de tofste vakken uit dit uitstroomprofiel.

Binnen 3 jaar - dit is inclusief het brede basisjaar - loop je trots met jouw diploma de deur uit. En dan? De wereld ligt aan je voeten! Ga werken bij een commercieel bedrijf, een non-profitorganisatie, of misschien wel bij een hip adviesbureau. Jij bepaalt jouw toekomst!

Waar wacht je nog op? Word een "Marketing & Communication Specialist" en maak van jouw passie jouw carrière! 🚀

Studiefeiten

Breed Basisjaar Business Services

De opleiding Marketing & Communication Specialist start in een gezamenlijk basisjaar met de opleidingen Allround Assistant Business Services, Office & Management Support Specialist, Business Administration & Control Specialist en Legal, Insurance & HR Services Specialist. Dit wordt ook wel het Brede Basisjaar Business Services (crebo 23296) genoemd. Dit is de naam van de opleiding waar je je voor aanmeldt. In het eerste jaar maak je kennis met de verschillende kanten van Zakelijke Dienstverlening. En je ontdekt wat het verschil is tussen de diverse opleidingen, zodat je na een jaar gericht je keuze kunt maken. Hierdoor zit je op school maar ook later in je werk, beter op je plek! Na het eerste jaar kun je kiezen voor een uitstroomrichting, waaronder de opleiding Marketing & Communication Specialist.

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor deze opleiding.

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BOL

Contact

Informatie en vragen | Hoorn Meneer S. Bosch J.M.Bosch@horizoncollege.nl 0229-287381
Informatie en vragen | Alkmaar Meneer E. Akpinar m.akpinar@horizoncollege.nl