Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Marketing & Communication Specialist

  • Alkmaar Hoorn
  • BOL
  • Niveau 4
  • 3 jaar
  • september 2024
Marketing & Communication Specialist

Tijdens de mbo-opleiding Marketing & Communication Specialist leer je hoe je kunt inspelen op wensen en behoeften van jouw klant. Om te weten wat die zijn, leer je om marktonderzoek uit te voeren. De uitkomsten van zo’n onderzoek gebruik je voor het maken van een campagne waar je verschillende middelen kunt inzetten zoals een website, social media, een advertentie of een vlog.

Je leert hoe je kunt ondersteunen bij het opstellen en uitvoeren van marketing- of communicatieplannen en hoe je de huisstijl van de organisatie waarvoor je werkt, bewaakt. Gaan spreken en schrijven je makkelijk af en houd je van afwisseling, dan is deze opleiding iets voor jou!

Studiefeiten

Breed Basisjaar Business Services

De opleiding Marketing & Communication Specialist start in een gezamenlijk basisjaar met de opleidingen Allround Assistant Business Services, Office & Management Support Specialist, Business Administration & Control Specialist en Legal, Insurance & HR Services Specialist. Dit wordt ook wel het Brede Basisjaar Business Services (crebo 23296) genoemd. Dit is de naam van de opleiding waar je je voor aanmeldt. In het eerste jaar maak je kennis met de verschillende kanten van Zakelijke Dienstverlening. En je ontdekt wat het verschil is tussen de diverse opleidingen, zodat je na een jaar gericht je keuze kunt maken. Hierdoor zit je op school maar ook later in je werk, beter op je plek! Na het eerste jaar kun je kiezen voor een uitstroomrichting, waaronder de opleiding Marketing & Communication Specialist.

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor deze opleiding. 

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BOL

Contact

Informatie en vragen | Hoorn Meneer S. Bosch J.M.Bosch@horizoncollege.nl 0229-287381
Informatie en vragen | Alkmaar Meneer E. Akpinar m.akpinar@horizoncollege.nl
s