Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Legal, Insurance & HR Services Specialist

  • Alkmaar Hoorn
  • BOL
  • Niveau 4
  • 3 jaar
Legal, Insurance & HR Services Specialist

Ben je communicatief sterk? Vind je het leuk om je te verdiepen in wettelijke regelingen en procedures? En om hierin te adviseren en te ondersteunen? Dan is de mbo-opleiding Legal, Insurance & HR Services Specialist echt iets voor jou!

Je geeft juridische informatie en advies aan klanten, beantwoordt vragen en zorgt voor de administratieve afhandeling waarbij jouw kennis van wet- en regelgeving onmisbaar is.

Studiefeiten

Punt van aandacht

Als je je aanmeldt voor deze opleiding in Hoorn, dan kan het voor jouw tweede jaar toch zo zijn dat de locatie wordt gewijzigd naar Alkmaar en andersom. Dit heeft te maken met het aantal aanmeldingen voor deze opleiding.

Breed Basisjaar Business Services

De opleiding Legal, Insurance & HR Services Specialist start in een gezamenlijk basisjaar met de opleidingen Allround Assistant Business Services, Office & Management Support Specialist, Business Administration & Control Specialist en Marketing & Communication Specialist. Dit wordt ook wel het Brede Basisjaar Business Services (crebo 23296) genoemd. Dit is de naam van de opleiding waar je je voor aanmeldt. In het eerste jaar maak je kennis met de verschillende kanten van Zakelijke Dienstverlening. En je ontdekt wat het verschil is tussen de diverse opleidingen, zodat je na een jaar gericht je keuze kunt maken. Hierdoor zit je op school maar ook later in je werk, beter op je plek! Na het eerste jaar kun je kiezen voor een uitstroomrichting, waaronder de opleiding Legal Insurance & HR Services Specialist.

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor deze opleiding. 

Wil je eerst meer informatie over aanmelden? Klik dan hier.

Aanmelden - BOL

Contact

Informatie en vragen | Hoorn Mevrouw M. Visser DecanaatEconomieHoorn@horizoncollege.nl
Informatie & Vragen I Alkmaar E. Julius e.julius@horizoncollege.nl
s