Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Werken bij ons college

Werk aan het talent van morgen

Werken bij ons college

Vanaf 1 augustus 2024 gaan het Horizon College en het Regio College samen verder onder de naam Talland College (lees meer over deze fusie).  

We zijn een onderwijsinstelling waar vernieuwend onderwijs wordt gemaakt, samen met meer dan 17.000 studenten en ruim 1.700 medewerkers. Op onze locaties in Noord-Holland namelijk in Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Purmerend en Zaanstad, verzorgen we meer dan 200 mbo-opleidingen. Hierin werken we nauw samen met organisaties en het bedrijfsleven.

Ons college staat midden in de samenleving. Onze studenten en medewerkers hebben een diverse achtergrond met ieder zijn eigen unieke talenten. Dit helpt ons nog beter onderwijs te geven! Bij ons krijg je het vertrouwen om te werken vanuit je expertise in samenwerking met elkaar.  

Klik hier voor ons actuele vacatureoverzicht.

Kijk ook op de website van het Regio College voor een actueel overzicht van de vacatures. 

Is het onderwijs iets voor jou?

Heb jij passie voor je vak? En zou je het geweldig vinden om jouw kennis te delen met studenten en hen te begeleiden richting hun toekomst? Dan is het onderwijs misschien wel wat voor jou!

Wij zijn regelmatig op zoek naar professionals uit het werkveld die de overstap willen maken naar het onderwijs. Mensen die praktijk en onderwijs nog dichter bij elkaar brengen. Met jouw ervaring maak je het verschil. 

Maak een volledige overstap naar het onderwijs of kies ervoor om naast je huidige baan een aantal uren per week les te geven. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees meer over zij-instromen: docent of instructeur worden.

 

Waarom ons college?

Bij ons college staat leren centraal. Dat geldt niet alleen voor onze studenten, maar óók voor onze medewerkers! Waar je ook werkt in de organisatie; er is ruimte voor groei en ontwikkeling, zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Je kunt rekenen op een pakket van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: 

30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om extra vakantiedagen op te bouwen, tot maximaal 20 dagen
• een volledige 13e maand en een vakantietoeslag van 8%
• pensioenopbouw, waarbij wij een groot deel van de premie betalen
• verlofregelingen, zoals betaald ouderschapsverlof
• reiskostenregeling
• regeling voor een leasefiets
• ruim aanbod van trainingen voor persoonlijke ontwikkeling

en nog veel meer!

 

Arbeidsvoorwaarden

Lina aan het woord

Lina voelt zich op haar plek bij het Horizon College; ze voelt zich verbonden met de jongeren aan wie ze lesgeeft en is trots op wat ze heeft bereikt. ‘Ik ga met veel plezier naar mijn werk en met een goed gevoel weer naar huis. We helpen mee aan de ontwikkeling van jongeren en we kunnen onszelf ontwikkelen. Er worden veel cursussen en trainingen aangeboden waardoor je zelf ook uitgedaagd wordt. Het Horizon College is dan wel een grote school, maar we hebben oog voor elkaar. De sfeer is goed en we vieren onze successen. En de studenten staan centraal. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat ik hier wil blijven werken.’

Lees Lina's hele verhaal