Horizon College | Word de beste versie van jezelf

Werken bij het Horizon College

Werk aan het talent van morgen

Werken bij het Horizon College

Onze school is divers en dynamisch. Een echte mengpot van allerlei culturen, vakgebieden en leeftijden waar bijna 13.000 studenten en circa 1.300 werknemers eigenzinnig onderwijs volgen én mogelijk maken. 

We verzorgen meer dan 130 mbo-opleidingen, verdeeld over vier locaties (Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en Purmerend). We hebben vier niveaus in ons onderwijs; van Entree, niveau 2, niveau 3 tot niveau 4. Naast het beroepsonderwijs bieden we ook het voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo) aan.

Het onderwijs wordt ondersteund door de collega's van onze sector Bedrijfsvoering.

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Nieuwe collega's die hun vakkennis vanuit de praktijk willen overdragen aan onze studenten. We zijn ook regelmatig op zoek naar docenten Nederlands, Engels en rekenen. En natuurlijk collega's voor onze sector Bedrijfsvoering! Klik hier voor het actuele vacatureoverzicht

Is het onderwijs iets voor jou?

Heb jij passie voor je vak? En zou je het geweldig vinden om jouw kennis te delen met studenten en hen te begeleiden richting hun toekomst? Dan is het onderwijs misschien wel wat voor jou!

Wij zijn regelmatig op zoek naar professionals uit het werkveld die de overstap willen maken naar het onderwijs. Mensen die praktijk en onderwijs nog dichter bij elkaar brengen. Met jouw ervaring maak je het verschil. 

Maak een volledige overstap naar het onderwijs of kies ervoor om naast je huidige baan een aantal uren per week les te geven. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees meer over zij-instromen: docent of instructeur worden.

 

Waarom het Horizon College?

Bij het Horizon College staat leren centraal. Dat geldt niet alleen voor onze studenten, maar óók voor onze medewerkers! Bij ons kun je groeien tot wie je bent. Waar je ook werkt in de organisatie; er is ruimte voor groei en ontwikkeling, zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak. Waar staan we nog meer voor?

• we zijn een organisatie met een hart
• we nodigen je uit te groeien tot wie je bent
• we maken eigenzinnig onderwijs
• we vormen een samenleving die deel is van de wereld

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Je kunt rekenen op een pakket van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: 

30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om extra vakantiedagen op te bouwen
• een 13e maand en een vakantietoeslag van 8%
• pensioenopbouw, waarbij wij een groot deel van de premie betalen
• verlofregelingen, zoals betaald ouderschapsverlof
• regeling voor een leasefiets
• ruim aanbod van trainingen voor persoonlijke ontwikkeling
• en nog veel meer!

 

Arbeidsvoorwaarden

Lina aan het woord

Lina voelt zich op haar plek bij het Horizon College; ze voelt zich verbonden met de jongeren aan wie ze lesgeeft en is trots op wat ze heeft bereikt. ‘Ik ga met veel plezier naar mijn werk en met een goed gevoel weer naar huis. We helpen mee aan de ontwikkeling van jongeren en we kunnen onszelf ontwikkelen. Er worden veel cursussen en trainingen aangeboden waardoor je zelf ook uitgedaagd wordt. Het Horizon College is dan wel een grote school, maar we hebben oog voor elkaar. De sfeer is goed en we vieren onze successen. En de studenten staan centraal. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat ik hier wil blijven werken.’

Lees Lina's hele verhaal
Informatiebijeenkomst leraar worden

Denk jij aan een overstap naar het onderwijs en wil je graag weten welke mogelijkheden er zijn? "Stappen In Het Onderwijs" organiseert op 18 januari 2024 om 19.30 uur een online informatiebijeenkomst.

Er wordt voorlichting gegeven over de diverse routes naar het leraarschap en daarnaast komen ook de oriëntatiemogelijkheden en praktische zaken aan bod. 

Meld je via onderstaande link aan voor deze bijeenkomst.